martes, 27 de abril de 2021

Sentsazio oso oneko emakumezkoen ligako azken partidua

Larunbatean, apirilak 25, goizeko 9:00etan, Gaztedi Neskak taldea Anoeta mini estadiora hurbildu ziren Donostiara, Termas Bera Bera taldearen aurka jokatzeko.

Partida gorri-beltzen aldeko ostikoarekin hasi zen. Aurrelariak meleetan zein touchetan erresistentzia handia erakutsi zuten, eta hiru laurdenak azkarrak izan ziren erasoan eta eraginkorrak defentsan. Lehen zatia Bera Berako 23. zenbakiak egindako bi entseguekin amaitu zen 16. eta 30. minutuetan. Lehen zatiaren amaieran aurkako taldeko lesionatu bat egon zenez, atsedenaldia laburragoa izan zen.

Bigarren denbora hasi bezain laster Gaztedi Neskek entsegu lerroa hartu zuten mol ikusgarri batekin, Ilargik (17) entsegua egin ondoren markagailua 10-5era utziz. 21. minutuan, Maiderrek, 20. zenbakiak, entsaiatu zuen. Markagailua berdinduta zegoelarik, Bera Berak transformazioarekin entsaiatzea lortu zuen bost minutu geroago.

Galdu arren, Termas Bera Bera 17- 10 Gaztedi Neskak, gure neskak irribarre batekin atera ziren partidutik. Partidu polita izan zen, eta gasteiztarren ahalegin eta lanaren emaitzak argi ikusi ziren.

Lesionatuen errekuperazio azkarra espero dugu, eta zorionik beroenak eman nahi dizkiegu ligan eta partiduan lortutako garaipenagatik.

Último partido de liga femenina con muy buenas sensaciones

El sábado, 25 de abril, a las 9:00 el Gaztedi Neskak se dirigía hacia el mini estadio de Anoeta, en Donosti, para disputar un muy esperado partido contra el equipo Termas Bera Bera.

El partido comenzaba con la patada a favor de las rojinegras. La delantera demostró una gran resistencia en las melés y en las touches, mientras que las tres cuartos fueron rápidas en el ataque y eficientes en la defensa. La primera parte acabo con dos ensayos de la número 23 del Bera Bera en los minutos 16 y 30. Dado que hubo una lesionada del equipo contrario al final del primer tiempo, el descanso fue más corto.

Tan pronto como comenzaba el segundo tiempo el Gaztedi Neskak alcanzaba la línea de ensayo con una espectacular mol, dejando tras el ensayo por parte de Ilargi (17) el marcador a 10-5. En el minuto 21, Maider, la numero 20 ensayaba. Con un marcador empatado el Bera Bera logró ensayar con transformación cinco minutos después.

A pesar del resultado final del marcador, Termas Bera Bera 17- 10 Gaztedi Neskak, nuestras chicas salieron con una sonrisa del partido. Fue un partido bonito en el que se vieron los resultados del esfuerzo y trabajo de las gasteitarraz.

Esperamos la temprana recuperación de las lesionadas en el partido y las felicitamos por su victoria en la liga y en el partido.

Fotos/Argazkiak: Beto Carrillo y Kepa Ancín